--------------------------

Als uw laser niet reageert na het startcommando kan het zijn dat er een firmware update nodig is. Hieronder vindt u een stappenplan voor het updaten van de firmware en het oplossen van het probleem.

Stappenplan voor het updaten via Windows Explorer:

Stap 1: Open het bestand Firmware-Update .exe in Explorer

Open het programma "FirmwareUpdate.exe" door dubbel te klikken op de linker muisknop.

Stap 2: Start en stop de update

Klik vervolgens op “Connect" en klik daarna op “Send."
Wacht totdat de update klaar is en druk op "OK."

Stappenplan voor het updaten via JobControl®:

Stap 1: Voorbereiding

Start JobControl®. Schakel vervolgens de lasermachine uit en open het deksel en zet de lasermachine weer aan.

Stap 2: JobControl® instellingen

Selecteer in JobControl® de optie “Update Firmware” bij “Settings.”

Stap 3: Selecteer het Trotec Firmware-Update bestand

Selecteer het aangevraagde Trotec update bestand met het commando “Load”

Stap 4: Start en stop de update

Selecteer het commando “Send” en wacht totdat de update klaar is.
Let op: Druk niet op de knop “Cancel” tijdens de update.
Gebruik de lasermachine niet tijdens de firmware update.
Stop de update met "OK."

Stap 5: Na de firmware update

Schakel de lasermachine uit.
Sluit de deksel.
Zet de machine weer aan.

Start JobControl® maak opnieuw verbinding met de lasermachine.

Check de update

Klik op "Settings" en op "Information"
Als u een foutmelding krijgt, moet u de update nog een keer uitvoeren.